آگهی و تبلیغات رایگان اینترنتی
سودایران»صنعت»سایر خدمات »نمای کامپوزیت رشت
نمای کامپوزیت رشت-pic1

نمای کامپوزیت رشت

اجرای نمای کامپوزیت



مهندس میثم مهری 09116077300






چرا بیشتر کارفرمایان به نحوه اجرای نما توجه کمی دارند در صورتی که اگر بیشتر در این زمینه بدانند بهترین روش را انتخاب می کنند و در طول زمان جهت تعمیرات مجدد کمتر و اکثر مواقع هیچ وقت هزینه پرداخت نمی کنند.شما الاعات اجرایی بهتر را نیز از مطالب زیرمی توانید مطالعه کنید.



اجرای نمای کامپوزیت:

نمای کامپوزیت به دو روش اجرا می شود.

1. روش ثابت (Fixing)

2. روش ریلی (Hanging)



1. روش ثابت (Fixing) :

در این روش ورق های کامپوزیت پس از برش و شیار به صورت ثابت با پیچ یا پرچ بر روی زیر سازی آلومینیومی یا آهنی متصل شده که مراحل نصب آن از سرعت بالایی بر خوردار است. در بین فاصله ورق های نصب شده جهت ایجاد نمایی زیباتر و ضد آب شدن نما از چسب سیلیکون و دزدگیر های لاستیکی استفاده می گردد.در روش ثابت می توان از دو نوع زیرسازی آهنی و آلومینیومی بهره گرفت.

سیستم ثابت با زیر سازی آهنی:

در این سیستم جهت اجرای کمربندی های اصلی زیر سازی از پروفیل های آهنی با مقطع مشخص و متناسب با ابعاد ساختمان و طرح مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین جهت ساخت شبکه ای از آکس بندی های افقی و عمودی متصل به کمربندی که محل نصب ورق های کامپوزیت و یا نمای شیشه را مشخص می کنند نیز از پروفیل های آهنی مشابه استفاده می گردد.

با توجه به نوع سیستم ثابت آهن کلیه اتصالات آهنی بوسیله جوش انجام می پذیرد و تنها جهت نصب ورق های کامپوزیت از نبشی های آلومینیومی استفاده می گردد.آب بندی در این سیستم توسط چسب سیلیکون و یا نوارهای لاستیکی صورت می پذیرد.



سیستم ثابت با زیر سازی آلومینیومی:

در این روش جهت جلوگیری از خوردگی بین آهن و آلومینیوم از لاستیک دی الکتریکال استفاده می گردد.این سیستم دارای قابلیت رگلاژ بیشتری نسبت به روش ثابت آهن و همچنین به علت استفاده از آلومینیوم،سازه سبک تر نسبت به روش ثابت آهن می باشد.آب بندی در این سیستم مانند سیستم ثابت آهن توسط چسب سیلیکون و یا نوارهای لاستیکی صورت می پذیرد.



1. روش ریلی (Hanging):

در این روش، ورقها با استفاده از شیارهای تعبیه شده، بصورت ریلی بر روی پروفیل‌های مخصوص آلومینیومی نصب می گردند. در این حالت بدلیل عدم استفاده از پیچ یا پرچ، سرعت کار بالا بوده، امکان جدا سازی و تعویض هر یک از قطعات بطور جداگانه وجود داشته و همچنین به دلیل کاربرد پروفیل‌های ناودانی شکل آلومینیومی، دیگر نیازی به آب بندی نما وجود ندارد.

در این روش پس از اجرای کمربندی های آهنی جهت شکل گرفتن ساختار زیر سازی،نبشی های آهنی با مشخصه سوراخ لوبیایی روی کمربندی ها مطابق با آکس بندی ارائه شده در نقشه های اجرایی، نصب می گردند. در مرحله بعد، ناودانی های ریلی آلومینیومی با مقطع مشخص در آکس نبشی های آهنی بوسیله براکت های آلومینیومی با دو سوراخ لوبیایی به زیر سازی متصل می شوند. در این روش همانند روش ثابت آلومینیومی جهت جلوگیری از خوردگی بین آهن و آلومینیوم از لاستیک دی الکتریکال بین لامل آلومینیومی و نبشی آهنی استفاده می گردد.

ورق های کامپوزیت بوسیله اتصالاتی آلومینیومی به شکل ناودانی(بچه ناودانی)که در داخل لامل های آلومینیومی می باشند بر روی لامل ها نصب می گردند نحوه اتصال ورق به ناودانی با شیوه های مختلفی اجرا می گردد که باعث ایجاد تفاوت در روشهای هنگ می گردد که از آن جمله می توان به سیستم هوک اشاره نمود.

مراحل اجرای زیر سازی در روش ریلی (Hanging) :

انجام رول بولت و اتصال دستک های قوطی های 40*40 فلزی عمودی و افقی

جوش قوطی های فلزی

نصب براکت فلزی

نصب نبشی آلومینیومی

نصب ناودانی ریلی

نصب ناودانی بولت

شیار و برش ورق

خم و مونتاژ ورق

نصب و تثبیت ورق



تفاوتهای روش ثابت و ریلی:

روش ثابت فاقد بسیاری از قابلیت های روش ریلی است . در این روش آب بندی نما به صورت نصب ریل انجام نمی شود و ورق ها با پرچ به قوطی های فلزی بسته می شود لذا قابلیت حرکت ندارند . در بسیاری موارد نیز پرچ ها به صورتی که در روش ریلی پوشیده می شوند از رویت مصون نمی مانند . در مقابل سرعت نصب و هزینه اجرائی کمتر از مزایای این روش می باشد .

در روش ریلی امکان جابجایی ورق های نصب شده وجود داشته و در صورت لزوم میتوان ورقها را در محل جابجا نمود.



مزایای سیستم هنگ:

با توجه به اینکه تمام اجزای زیر سازی و رو سازی از یک جنس(آلومینیوم) می باشند، انقباض و انبساط اجزا در اثر تغییر دما مشابه هم بوده که این امر از تغییر حالت دادن و خرد شدن جلوگیری می کند.
آب بندی در این سیستم نیاز به استفاده از چسب های سیلیکون و یا لاستیک آب بندی نمی باشد،که با توجه به کوتاه بودن عمر چسب های سیلیکون و لاستیک های آب بندی استفاده نکردن از موارد فوق از نقاط قوت این سیستم به شمار می آید.
قطعات متناسب با وزن خود روی بولتها قرار می گیرند که به علت فرم خاص مونتاژ ورق ها در هنگام زلزله و یا وزش باد های شدید از محل خود خارج نمی گردند و از پایداری بالایی در برابر نیروهای جانبی برخوردار می باشند.


آگهی دهنده: میثم مهری
expired
(اطلاعات تماس نشان داده نخواهد شد برای مشاهده آگهی های مشابه به پایین همین صفحه مراجعه نمایید.)
موقعیت: استان گیلان - رشت - سایر خدمات در رشت
به روز شده در:۱۳۹۵/۱۱/۱
بازدید: 185 بار
ایمیل: